• Geen favorieten

    U kunt zoekopdrachten, parken en huizen toevoegen aan uw favorieten door op het te klikken.
    Favoriete huizen kunt u vergelijken.

Deze huizen vergelijken
Taalkeuze (nl)
  • Duits (de)
  • Engels (en)

Duinpark het Kustlicht

Symbiose van natuur en architectuur

Schitterende villa's, bijna verscholen tussen de duinen. Met de brede stranden en de zee op loopafstand is er bijna geen mooiere locatie om heerlijk tot rust te komen. 

Op Duinpark het Kustlicht vindt u verschillende type villa’s (Zeeaster, Duinroos, Zeehond en Alk) die allemaal dezelfde comfort en luxe aanbieden. Alle woningen zijn op ruime afstand van elkaar gelegen, zodat rust en privacy is verzekerd. Het ontwerp van deze villa’s is geïnspireerd op het omringende duinlandschap en door het gebruik van veel ramen proeft u binnen de sfeer van buiten. 

In alle woningen op het Duinpark is minimaal 1 slaapkamer op de begane grond en heeft elke woning 2 badkamers. Verder is er in elke woning wifi en staat er een kinderstoel en kinderbedje. 

Met stranden op het zuiden, een centrum met verschillende winkels en restaurants en op korte afstand van o.a. Domburg of Middelburg maakt Zoutelande de perfecte bestemming voor een kort of lang bezoek. 

Bekijk dit park

Bungalowpark het Kustlicht

Bungalows in een groene omgeving met veel privacy

Aan de rand van de duinen tussen de vele bomen vind u Bungalowpark het Kustlicht. Een uniek park met verschillende type vakantiebungalows. 

Omdat elke bungalow anders is ingericht is er voor elk wat wils. Elke bungalow heeft een compleet ingerichte keuken, een sfeervolle leefruimte, een terras of gazon waar u vrij zit en nog veel meer wat een vakantie aangenaam maakt. Er zijn ook woningen met een open haard voor extra sfeer en warmte tijdens de koudere wintermaanden.  

Met stranden op het zuiden, een centrum met verschillende winkels en restaurants en op korte afstand van o.a. Domburg of Middelburg maakt Zoutelande de perfecte bestemming voor een kort of lang bezoek. 

Bekijk dit park

Residence Houtenburg

Gelegen tussen het Bungalow- en Duinpark aan de Houtenburgseweg, op 5 minuten loopafstand van het strand, ligt het in 2005 nieuw gebouwde vakantiecomplex  "Residence Houtenburg".

De individueel ingerichte vakantiewoningen voor maximaal 6 personen zijn ruim, voorzien van alle comfort en bieden met hun grote en omheinde tuin een heerlijke speelruimte voor kinderen.

Bekijk dit park

Kreek en Duin

Residence Kreek & Duin

Direct aan de kreek tussen het dorp Westkapelle en het natuurgebied is er op een unieke plek het schitterende project Residence Kreek & Duin gerealiseerd. Veertig luxe appartementen en tien riante penthouses zijn verdeeld over drie villa’s in een gebogen vorm langs de kreek. De statige villa’s bevatten diverse typen appartementen, allen met een ruime buitenruimte en een eigen parkeerplaats.

Een groene oase achter de duinen
De Westkapelse Kreek, ontstaan door een dijkdoorbraak, is uitgegroeid tot een prachtig natuurgebied met mooie wandel- en ruiterpaden. In de directe omgeving zijn grote gebieden ingericht voor bos en natuur. Zo trekt het natuurgebied Westkapelle Vroon als overgangsgebied van de kust naar de polder zowel in de broedtijd als in de voor- en najaarstrek duizenden vogels.

Een met de natuur
Door de gekozen opzet van Residence Kreek & Duin waarbij alle appartementen op de kreek zijn georiënteerd, ontstaat een prachtige ruimte met een zuidelijke ligging. Ongetwijfeld gaat u hier ontspannen genieten van het mooie uitzicht, ongestoord en verzekerd van rust. De riante gemeenschappelijke tuin is zodoende open en ruimtelijk van opzet en vloeit over in het natuurgebied van de Westkapelse Kreek. Luxe sfeer De appartementen op de begane grond zijn geflankeerd door lichten glooiingen in het gras waardoor er een luxe sfeer aanwezig is en de gebruikswaarde van de buitenruimte een extra dimensie krijgt. Het brede gazon strekt zich uit van gevel tot kreek, met enkele bomen die voor dieptewerking en een natuurlijke overgang zorgen. De aangebrachte contouren bij de terrassen garanderen op subtiele wijze een eigen privé sfeer voor de gasten op de begane grond.

Drie villa’s
Residence Kreek & Duin bestaat uit drie villa’s die als het ware de kreek omarmen. Door de diverse verspringingen in de villa’s heeft ieder appartement haar eigen karakter. Alle appartementen zijn voorzien van een terras of balkon met uitstekende bezonning.
Bekijk dit park

Joossesweg en Westkapelle

Gezellige badplaats aan de Noordzee

Op loopafstand van zee en strand, vlakbij Westkapelle,  vindt u een “dorpje”, genaamd De Joossesweg, met allerlei types vrijstaande vakantiebungalows. O.a. supermarkt en restaurant binnen handbereik.

Westkapelle is bekend om zijn vuurtoren, het "Hoge licht" of "Zuiderhoofd" (Westkapelle Hoog), die direct bij binnenkomst van de stad te zien is. Deze toren is het overblijfsel van een gotische kerk, die in de 18e eeuw door brand verloren is gegaan. In de 19e eeuw is er een baken op geplaatst, zodat hij als vuurtoren dienst kon doen. Bijzonder voor een lichttoren is dat hij niet aan de zeekant staat, maar juist aan de landkant van de plaats. Daarnaast staat er op de zeedijk aan de zuidkant een tweede vuurtoren, het zogenaamde "IJzeren torentje" (Westkapelle Laag).
Beide vuurtorens vormen samen een lichtlijn om de scheepvaart in het Oostgat richting Westerschelde te geleiden.

Een andere bezienswaardigheid is de Westkappelse Zeedijk, een vijf kilometer lange zeewering van basaltsteen in de duinenrij die het eiland Walcheren tegen de zee beschermt. Voor de deltawerken was dit hét teken van Nederland tegen het water.
Bekijk dit park

De Woeste Hoeve

Midden in een natuurgebied

Comfortabele geschakelde vakantiewoningen midden in een bosrijk natuurgebied, aan de voet van de duinen en op honderd meter van het uitgestrekte zuidstrand. Langs de duinen ligt een unieke fietsroute. Rust en ontspanning en toch dicht bij Zoutelande.

De vakantiewoningen van De Woeste Hoeve zijn heerlijk rustig gelegen, gezellig ingericht, van alle comfort voorzien en bieden u veel privacy. Kinderbedjes, kinderstoelen en boxen zijn te huur.

Vlakbij vindt u een restaurant en supermarkt. Op het park is een speelplaats voor kinderen en vele recreatiemogelijkheden heeft u binnen handbereik.

Bekijk dit park

Dorp Zoutelande

Zuidstranden en brede duinen

Op het zuidelijke deel van Walcheren Aan de Noordzee ligt Zoutelande, een oergezellige badplaats met veel terrasjes, winkeltjes en kronkelende straatjes.

Zoutelande heeft schitterende zuidstranden en brede duinen.

U kunt kiezen uit aantrekkelijke vrijstaande woningen, bungalows en appartementen, gelegen in het dorp en tussen de duinen en het weidse polderlandschap.
Bekijk dit park

La Dune & Strandweg, Dishoek

Op slechts 300 meter van het brede zandstrand ligt het kleinschalige complex “La Dune”.
“La Dune” bestaat uit twee gebouwen waarin zich in totaal 24 appartementen bevinden, allen met een eigen parkeergelegenheid.


Elk appartement is verdeeld over twee woonlagen en zijn voorzien van een prettige buitenruimte, zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De appartementen op de begane grond beschikken over een souterrain. Vanuit de woonkamer stapt u zo uw eigen tuin in, waar volop ruimte is voor een ontbijtje in de zon of wellicht een glaasje wijn in de avond…. Zo kunt u altijd genieten van de meeste zonuren in Nederland. 


De appartementen op de verdiepingen bereikt u ook vanuit een centraal trappenhuis. Deze appartementen beschikken overeen een woonlaag op de eerste verdieping, slaapkamers op de tweede verdieping en een heerlijk – met vaste trap te bereiken – dakterras. In de woonkamer heeft u de gelegenheid om buiten naar binnen te halen door het volledig openen van de vouwpuien naar het balkon toe. Rondom de twee gebouwen is de parkeergelegenheid gesitueerd.

Dishoek ligt in een smalle,  maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. U zult dan ook heel wat buitenplaatsen, fraaie Zeeuwse Hoeves, boomgaarden en dorpjes tegenkomen. Onthaasten gaat hier vanzelf….

Bekijk dit park