Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Vakantiepark in Dishoek boeken?

Onze parken La Dune en Westduin liggen op loopafstand van strand en zee

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Dishoek. Onze twee parken bieden prachtige bungalows en appartementen, allemaal op loopafstand van het strand en de zee. Gelegen in het fraaie duinlandschap bevindt u zich in een prachtige omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen. Uitermate geschikt om te ontspannen, recreëren en leuke activiteiten te ondernemen. Er is een ruim aanbod aan restaurants, musea, supermarkten en strandpaviljoens. Direct vertrekken? Zoek en boek onmiddellijk een last-minute via onze website!

Een vakantie op één van onze parken in Dishoek heeft het allemaal

Of u nu graag een strandwandeling maakt en met de kinderen een zandkasteel wil bouwen of dat u wellicht liever een cultureel uitstapje maakt naar Westkapelle of Zoutelande. Er is voor ieder wat wils in de omgeving van Dishoek. U kunt een bolderkar huren of er heerlijk met de fiets op uit trekken. En ’s avonds zit u heerlijk in uw eigen tuin of terras met een drankje erbij, terwijl u geniet van de ondergaande zon. Meer informatie over de verschillende accommodaties van een vakantiepark in Dishoek kunt u op onze website vinden.

Zoek, boek en geniet

Vele tevreden gasten kwamen al naar onze vakantieparken in Dishoek. Graag vertellen we u dan ook meer over de mogelijkheden op onze parken en de faciliteiten van de accommodaties. Kustlicht Zeeland is telefonisch bereikbaar via 0118 - 56 18 09 en per e-mail op kustlicht@kustlicht.nl