Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Particuliere vakantiehuisjes in Zeeland

Wij verhuren particuliere vakantiehuisjes vlak langs de kust!

Kustlicht verhuurt vakantiehuisjes in Zeeland die in particulier bezit zijn. Wij bemiddelen als het ware tussen verhuurder en huurder. We doen dat voor zo’n 200 vrijstaande bungalows, geschakelde woningen en appartementen welke allemaal vlak langs de kust en het strand zijn gesitueerd. U kunt genieten van de natuur, een stukje cultuur opsnuiven en meedoen aan de gezellige activiteiten die er worden georganiseerd. Meer weten over een vakantie via Kustlicht? Neem eens een kijkje op onze website!

Particuliere vakantiehuisjes in Zeeland zijn comfortabel en luxe

Genieten van een vakantie in Zeeland? In de particuliere huisjes die wij verhuren ontbreekt het u aan niets! Zo zijn veel huisjes voorzien van draadloos internet, een sfeervolle inrichting en een complete keuken, een ligbad, stereoapparatuur, televisie en een dvd-speler. U kunt per accommodatie bekijken over welke faciliteiten deze beschikt. Daarnaast zijn er eigen parkeerplaatsen en een eigen buitenruimte met voldoende privacy. Wel zo fijn!

Even weg van het vluchtige leven

Het leven is druk. En het is belangrijk dat u op tijd ontspant. De rust die u in de natuurrijke omgeving van de Zeeuwse kust vindt, leent zich daar uitstekend voor. Ervaar het zelf en boek nu nog één van onze last-minute particuliere vakantiehuisjes in Zeeland. Dit doet u heel eenvoudig via onze website. Heeft u vragen over onze dienstverlening? We staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 0118 - 56 18 09 en per e-mail via kustlicht@kustlicht.nl