Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Vakantiehuisje aan de kust in Zeeland?

Wij verhuren diverse accommodaties in een natuurrijke omgeving

Voor het huren van een vakantiehuisje aan de kust van Zeeland bent u bij Duinpark Het Kustlicht aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keus aan bungalows, villa’s en appartementen, zowel op als buiten onze vakantieparken. Al onze accommodaties zijn gelegen in een natuurrijke omgeving op steenworp afstand van het strand en de zee. Plaatsen als Westkapelle en Zoutelande lenen zich uitstekend om te recreëren, te ontspannen of om uzelf culinair te laten verrassen. Meer weten over de voorzieningen in en om onze parken? Kijk op onze website!

Vakantiehuisjes aan de kust in Zeeland van alle gemakken voorzien

Natuurlijk wilt u dat uw vakantiehuisje van alle gemakken is voorzien. In Zeeland kunt u zich aan de kust uiteraard prima vermaken, maar ook in de accommodatie zelf ontbreekt het u aan niets. Allereerst beschikken vrijwel alle accommodaties over draadloos internet. Daarnaast hebben veel bungalows en villa’s een bad, televisie en eventueel een dvd-speler. En vanzelfsprekend is er een diversiteit aan horeca gelegenheden. U ziet het, een vakantie bij Duinpark Kustlicht is gewoon compleet. Meer details over de faciliteiten per villa bekijkt u op onze website.

Zoek en boek nu!

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en helemaal bijkomen in een vakantiehuisje aan de kust? Bij Kustlicht Zeeland kan het. Morgen nog als u dat zou willen. Op onze website vindt u alle last-minutes die u heel eenvoudig online kunt boeken. Heeft u vragen over onze parken en accommodaties, dan kunt u bellen met 0118 - 56 18 09 of e-mailen naar kustlicht@kustlicht.nl