Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Vakantiehuis in Zoutelande, Dishoek of Westkapelle?

Wij verhuren vakantiehuizen in en om populaire Zeeuwse badplaatsen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Zoutelande, Dishoek of Westkapelle? Kustlicht Zeeland verhuurt al 30 jaar villa’s, bungalows en appartementen in en om deze populaire Zeeuwse badplaatsen. Al onze accommodaties liggen op steenworp afstand van het strand en de zee en liggen op of om parken die over alle benodigde faciliteiten beschikken. Hierbij kunt u denken aan restaurants, snackbars, cafés en supermarkten. Ook voor de huur van een bolderkar of fiets hoeft u niet ver te zoeken. Op onze website vindt u meer informatie over deze voorzieningen.

Prachtig gelegen vakantiehuis omgeving Zoutelande, Dishoek en Westkapelle

De prachtige, natuurrijke omgeving langs de Zeeuwse kust biedt tal van mogelijkheden om heerlijk te recreëren. Langs het strand kunt u even lekker uitwaaien en plezier beleven samen met de kinderen. Ook kunt u schitterende fietstochten maken langs gezellige plaatsjes als Zoutelande, Dishoek en Westkapelle. Natuurlijk staat u vanuit uw vakantiehuis met de auto zo in grote steden als Middelburg of Vlissingen. Ideaal voor een middagje cultuur of winkelen!

Geniet van rust en natuur

Als u als stel of gezin op zoek bent naar een mooi vakantiehuis in Zoutelande, Dishoek of Westkapelle, dan is Kustlicht uw partner. Op onze website hebben wij per accommodatie inzichtelijk gemaakt of en hoe deze aan uw wensen voldoet. Zoek en boek nu en stel uw vragen via 0118 - 56 18 09 of kustlicht@kustlicht.nl