Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Vakantieappartementen in Zeeland

Kustlicht verhuurt appartementen in Westkapelle, Dishoek en Zoutelande

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in het verhuren van villa’s, bungalows en vakantieappartementen in Zeeland. Deze zijn allemaal gelegen in of nabij populaire badplaatsen die op steenworp afstand van strand en zee liggen. Al onze accommodaties liggen in of rondom onze vakantieparken en zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals restaurants, cafés, supermarkten en verhuur van fietsen en bolderkarren. Handig voor een stevige wandeling met kinderen of een heerlijke fietstocht door de duinen. Kijk voor de mogelijkheden op onze website!

Vakantieappartementen in Zeeland, luxe en aangenaam

De vakantieappartementen in Zeeland die wij verhuren zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten. Veel appartementen beschikken echter over luxe extra’s zoals een sauna, flatscreen televisie, dvd-speler en vaatwasser. Het gemak van thuis binnen handbereik. Wel zo fijn. Op onze website kunt u per accommodatie bekijken over welke faciliteiten het beschikt. Natuurlijk zijn er ook buiten onze parken om voldoende leuke activiteiten te doen, zoals kinderdisco, kunstroute en meditatieve wandelingen.

Even ertussenuit?

Dat kan morgen nog als u dat wil! Kustlicht biedt de mogelijkheid tot het boeken van last-minute vakantieappartementen in Zeeland. Via het overzicht op de website kunt u per park zien welke last-minutes er beschikbaar zijn. Voor eventuele vragen over onze diensten staan we u graag te woord. Bel met 0118 - 56 18 09 of mail naar kustlicht@kustlicht.nl