Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Genieten van een strandvakantie in Zeeland?

Wij verhuren villa’s, bungalows en appartementen in populaire badplaatsen

Kustlicht Zeeland is al 30 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van de ideale strandvakantie in Zeeland. Wij verhuren villa’s, bungalows en appartementen in Zoutelande, Westkapelle en Dishoek. Al onze accommodaties liggen op loopafstand van de zee, de duinen en het strand. Deze omgeving is dus uitermate geschikt voor het maken van een stevige wandeling langs het strand of een heerlijke fietstocht door de duinen. Wilt u meer weten over de diverse activiteiten die er te doen zijn langs de Zeeuwse kust? Kijk dan nu op onze website!

Een comfortabele strandvakantie in Zeeland

Uw strandvakantie via Kustlicht Zeeland is van alle gemakken voorzien. Voor die fietstocht of wandeling huurt u gewoon een fiets of bolderkar. En ondertussen rust u even uit bij één van de vele strandpaviljoens die deze regio rijk is. Bent u weer terug, dan kunt u nog even nagenieten op het terras in uw eigen tuin, waarna u heerlijk dineert in één van de restaurants in de nabije omgeving. ’s Avonds even helemaal niets doen en met uw voeten opgetrokken op de bank lekker een filmpje kijken. Klinkt goed nietwaar?

Bij ons kan het

Klinkt bovenstaande strandvakantie in Zeeland u als muziek in de oren? Wij maken het graag voor u waar. Kijk nu bij onze last-minutes en misschien vertrekt u morgen nog naar een omgeving van rust en ontspanning. Bel voor meer informatie met 0118 - 56 18 09 of stel uw vragen per e-mail via kustlicht@kustlicht.nl