Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Wij verhuren particuliere vakantiehuizen

Kustlicht verhuurt diverse recreatiewoningen in Zeeland

Kustlicht is een organisatie die ruim 200 recreatiewoningen verhuurt. Wij zijn bemiddelaar tussen huurder en verhuurder van onder andere vrijstaande bungalows, geschakelde woningen en appartementen. Deze particuliere vakantiehuizen staan op diverse parken in Zoutelande, Dishoek en Westkapelle. Alle locaties zijn op korte afstand van het strand en zijn gelegen in de prachtige natuur van het uiterste puntje van Zeeland. U kunt er een heerlijk stukje cultuur opsnuiven en genieten van de leuke activiteiten die er worden georganiseerd. Dus wilt u helemaal bijkomen? Reserveer dan nu een recreatiewoning via onze website!

Particuliere vakantiehuizen in Zeeland bieden voor ieder wat wils

In de regio waarin Kustlicht haar particuliere vakantiehuizen aanbiedt bevindt zich een keur aan activiteiten en bezienswaardigheden. Ook een uitstapje naar steden als Middelburg en Vlissingen is zo gemaakt. Daarnaast zijn er tal van gezellige restaurants, terrasjes, musea, supermarkten en attracties in de buurt te vinden. Genoeg te doen dus.

Heerlijk bijkomen aan de kust

Houdt u van een heerlijke strandwandeling en wilt u er graag even tussenuit? Huur dan nu één van onze prachtige recreatiewoningen en begeef uzelf in één van de meest natuurrijke omgevingen van Zeeland. U kunt online zoeken op beschikbaarheid en direct boeken. Voor meer informatie of eventuele vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0118 - 56 18 09 of per e-mail via kustlicht@kustlicht.nl