Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Wij verhuren particuliere vakantiehuizen

De accommodaties van Kustlicht Zeeland liggen recht aan zee!

Kustlicht Zeeland verhuurt villa’s, bungalows en appartementen. In Dishoek en Westkapelle liggen onze resorts La Dune en Kreek&Duin. Prachtig gelegen in een natuurrijke omgeving en op steenworp afstand van zee en strand. Ideaal om er even heerlijk op uit te trekken. Te voet of met de fiets. Alle accommodaties zijn voorzien van een tuin of balkon waar u ’s ochtends uw ontbijtje gebruikt en ’s avonds van een wijntje geniet. Wilt u ook even lekker bijkomen langs de Zeeuwse kust? Op onze website boekt u heel eenvoudig een last-minute!

Appartementen in Dishoek en Westkapelle van alle gemakken voorzien

Huurt u een appartement in onze resorts in Dishoek en Westkapelle? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze van alle gemakken zijn voorzien. Vrijwel alle appartementen zijn voorzien van draadloos internet, televisie en dvd-speler, vaatwasmachine en ligbad. Natuurlijk is de keuken compleet ingericht en de woonkamer sfeervol gemeubileerd. Daarnaast zijn cafés, snackbars, restaurants, musea en tal van andere gelegenheden altijd dichtbij. Handig nietwaar?

Ontspannen langs de Zeeuwse kust

U heeft er vast al verhalen over gehoord of u bent er misschien al eerder geweest, de Zeeuwse kust. Een prachtig gebied met veel bos en natuur waar van alles te doen is met populaire badplaatsen als Dishoek, Westkapelle en Zoutelande. Wij bieden daar appartementen aan die van alle gemakken zijn voorzien. Meer weten over onze accommodaties? Bel nu met 0118 - 56 18 09 of stuur een e-mail naar kustlicht@kustlicht.nl