Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Terug naar het overzicht

CORONA & Reserveringen voor 2021

Ondanks de aangescherpte maatregelen en de verdere Lockdown in Nederland, 
zijn onze nederlandse gasten nog steeds hartelijk welkom!

Aanvulling huurvoorwaarden 2021 i.v.m. COVID-19
 
Bij annulering of voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.
Wij raden u aan elders een annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden.

Indien u zelf corona heeft, of één van uw reisgenoten, of er gelden quarantaine verplichtingen vanwege eerder contact met besmette personen, dan valt dit niet onder onze bijzondere regeling zoals hieronder vermeld. O.a. daarom adviseren wij u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
 
Bijzondere regeling voor boekingen/verblijf 2021 in verband met het coronavirus (COVID-19):
Bij het niet kunnen uitvoeren van het verblijf in het kader van het ontstaan van de onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het Corona virus (daaronder verstaan wij een negatief reisadvies en/of quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst, dat van toepassing is op de datum dat de huurperiode ingaat, officieel door de Nederlandse of buitenlandse overheid is vastgesteld of bij een verplichte sluiting van Kustlicht Zeeland Vakanties) kunt u kosteloos eenmalig omboeken in het lopende kalenderjaar. Ingeval de kosten behorende bij de nieuwe overeenkomst/boeking hoger liggen dan de oorspronkelijke boeking bent u gehouden het verschil bij te betalen.
Is de huurperiode van uw reservering reeds ingegaan, dan geldt bovenstaande voor de resterende vakantiedagen waarop deze COVID-19 beperkingen van toepassing zijn.

Een van overheidswege geadviseerde beperking van het aantal personen dat in de (vakantie) accommodatie mag verblijven, is GEEN reden voor kosteloos omboeken c.q. annuleren.

Is een omboeking echt niet mogelijk, dan ontvangt u een restitutie van het door u betaalde bedrag, minus € 50,00 verwerkings- en behandelingskosten.

Een voucher / tegoedbon is slechts mogelijk indien Kustlicht Zeeland Vakanties hier zelf toe overgaat en niet op verzoek van de huurder.