Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Terug naar het overzicht

CORONA & Reserveringen voor 2022-2023

Aanvulling huurvoorwaarden 2022-2023 i.v.m. COVID-19
 
Bij annulering of voortijdig vertrek vindt er volgens onze verhuurvoorwaarden geen restitutie plaats.
Wij raden u aan elders een annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden.
 
Voor het jaar 2022-2023 hanteren wij voor elke boeking onze normale verhuurvoorwaarden.

De bestaande situatie m.b.t. het COVID-19 virus is inmiddels bij iedereen bekend. Inmiddels weet elke gast sinds april 2020 welke situatie er speelt en kan zelf een weloverwogen beslissing nemen wanneer hij/zij een reservering maakt en accepteert daarmee dat het risico dit keer bij de gast ligt.
 
Wij accepteren dus helaas geen verzoeken tot uitzondering op de annuleringsvoorwaarden, ook NIET wanneer de situatie zich voor doet dat gasten liever niet meer reizen en/of er een negatief reisadvies en/of quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst geldt dat van toepassing is op de datum dat de huurperiode ingaat, officieel door de Nederlandse of buitenlandse overheid vastgesteld.
 
Wij hanteren daarbij slechts één uitzondering:
Bij een verplichte sluiting van overheidswege van Kustlicht Zeeland Vakanties kunt u kosteloos eenmalig omboeken in het lopende kalenderjaar. In geval de kosten behorende bij de nieuwe overeenkomst/boeking hoger liggen dan de oorspronkelijke boeking bent u gehouden het verschil bij te betalen. Is de huurperiode van uw reservering reeds ingegaan, dan geldt bovenstaande voor de resterende vakantiedagen.
Is een omboeking niet mogelijk, dan ontvangt u een restitutie van het door u betaalde bedrag, minus € 50,00 verwerkings- en behandelingskosten.
Een voucher / tegoedbon is slechts mogelijk indien Kustlicht Zeeland Vakanties hier zelf toe overgaat en niet op verzoek van de huurder.