Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • waar komt dit?

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Uw vakantie beoordeling en ervaring

Teken gastenboek

*
*
*

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.





Johan Aarts

Woonplaats: Son en Breugel
Periode: 08-11-2021 t\m 15-11-2021

Fijn dagen gehad alles was goed het huisje de ligging .
fijne keuken met alles erop en eraan .
grote slaapkamer met badkamer.
eigen pakeerplaats en schuurtje voor onze fietsen.
kortom 100% geslaagd.


Annet en jan

Woonplaats: Hekendorp
Periode: 11-18 maart 2021

Heerlijke week gehad in een prachtige woning, ondanks de regen prima vermaakt, heerlijk in het grote bad gelegen, huis was van alle gemakken voorzien, erg schoon , lekkere ruime kamers, en bedden kortom alles aanwezig voor een heerlijke week....


Roelof Derickx

Woonplaats: Zeist
Periode: 7 Augustus - 14 Augustus 2020

Dank voor een heerlijke week in jullie appartement! Het was prachtig weer en we hebben genoten. De slaapkamers beneden bleven relatief koel dus dat was fijn om in te slapen. Het appartement was heel schoon en van alles voorzien. De bedden waren lekker zacht om in te slapen. Door de voortuin was het fijn om ‘s-avonds buiten te zitten en van de sterren te genieten. Het strand is super dichtbij met leuke andere dorpen op fietsafstand. Een aanrader!


Klaus

Woonplaats: Köln
Periode: Juli 2017

Zum zweiten Mal hatten wir, eine Ameisenplage im Haus. Hier unternimmt Kustlicht offenbar garnichts. Die Inneneinrichtung ist billig (Ikea) und verwohnt. Da kommt schon mal der Ekel hoch. Das TV-Gerüt und der Empfang waren grottenschlecht. Die Orte an der Küste und die Supermärkte sind überlaufen. Den Touristen wird hier das Geld aus der Tasche gezogen.
Insgesamt KEINE EMPFEHLUNG!


Inge

Woonplaats: Siegen
Periode: Mai 2017

Schöne ruhige Gegend, nahe zum Strand, Grundstück gut eingezäunt, nur Türchen ist zu niedrig, könnte jeder Hund drüber springen. Haus ist ok. Haben eine wunderbare Woche erlebt.


Vliegen Janssen

Woonplaats: Heerlen
Periode: 28-04-2017 - 06-05-2017

Weer een supermooie week gehad. Tot volgend jaar! :).


Katja

Woonplaats:
Periode: August 2016

Wir waren das 1. Mal in Holland und fanden es wunderschön ... leider war 1 Woche viel zu schnell vorbei.
Die Kinderzimmer waren viel zu klein, so dass wir das nächste Mal ein anderes Haus wählen würden .... und dann aber 2 Wochen :-)


Tine Falkena

Woonplaats: Stavoren
Periode: 16 jan tot 27 jan

Fantastisch huis met nieuwe moderne keuken. Erg genoten van de luxe. Voor herhaling vatbaar.


Anita

Periode: 23-12-2016/ 30-12-2016

Heerlijke kerst gehad in Westkapelle


Sonja

Woonplaats: Köln
Periode: 29.12-06.01.2017

Wir haben schon einige Urlaube im Duinpark verbracht. Leider ist das Haus in diesem Jahr nicht gründlich sauber gemacht worden und die Einrichtung ist auch etwas verwohnt. Sat TV wäre schön.