Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
  • Duinpark luchtfoto
  • Duinpark aanzicht over water
  • Duinpark vanuit land
  • Duinpark vanuit zee

andere (strand)vakantie!

Zoek & boek

Duinpark Het Kustlicht

Park informatie

Symbiose van natuur en architectuur

Schitterende villa's midden in een duinlandschap, bijna verscholen tussen de duinen. Landschap en architectuur vormen een natuurlijke symbiose. Dit duinpark heeft een werkelijk uniek concept.

Alle types (Zeeaster, Duinroos, Zeehond en Alk) hebben dezelfde comfort en luxe. Tevens is in alle villa's een draadloze internetverbinding. Mede door het kleurgebruik en de grote ramen proeft u binnen de sfeer van buiten.

Alle villa’s zijn op ruime afstand van elkaar gelegen, zodat een ongekende rust en privacy is gewaarborgd. Het architectonisch ontwerp van de villa’s is geïnspireerd op het omringende duinlandschap. Ondanks de luxe uitstraling van Duinpark Het Kustlicht is er toch een unieke eenheid met het landschap ontstaan.

Kortom, met de brede stranden en de zee op loopafstand kan het eigelijk niet mooier. In deze omgeving kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van comfort en luxe.

Wandelen, fietsen en zwemmen hebben hier een extra dimensie. De mogelijkheden voor interessante excursies en uitstapjes zijn bovendien zeer groot.

U kunt tentoonstellingen bezoeken op bijvoorbeeld het gebied van natuur, historie en kunst, historische gebouwen bezichtigen en er zijn vele sportieve en educatieve attracties voor kinderen.

In het nabije Zoutelande vindt u volop culinaire genietingen en kunt u gezellig door oude straatjes slenteren.

Accommodatietypes

Plattegrond

Klik en sleep naar het gedeelte dat u wilt bekijken.

 Klik op de pointer voor meer informatie.

Last minutes

Wilt u last minute een vakantievilla huren in Zeeland? Bekijk onderstaand het aanbod van alle last minutes die in Duinpark Het Kustlicht in Zeeland worden aangeboden en u bent verzekerd van flinke kortingen!

Duinpark Het Kustlicht is gelegen tussen Westkapelle en Zoutelande en biedt prachtige vakantievilla's aan. Westkapelle en Zoutelande bieden u zee, strand en duinen, waardoor u bent verzekerd van een heerlijke vakantie in Zeeland. Boek nu uw last minute vakantie in Zeeland in Duinpark Het Kustlicht!